Kaart

Deze kaart is met Google Maps gemaakt. Je kan er ook routes op intekenen. De gegevens kunnen gedownload worden. Die kan ik importeren in andere programma’s

Deze kaart heb ik gevuld met de gegevens van Google Maps. Hier kan ik verschillende kaartsoorten onder de gegevens leggen en ben ik niet van Google Maps afhankelijk. Het voordeel van deze kaart is, dat deze veel gedetailleerder is en hier ook de paden op staan.

Als een soort tryout hebben Ulbe en ik filmpjes gemaakt bij iedere highlight, die we bezocht hebben. Het geluid is niet al te best, maar zo hebben we paraat wat Ulbe verteld heeft. De video’s zijn hier te vinden.

Ik heb een demo tryout aan gevraagd bij routemaker.nl. Daar heb ik al een heel klein routetje gemaakt om uit te proberen. Een mooi voorbeeld van een route met deze app vind je hier. Je kan filmpjes en geluidsfragmenten uploaden, maar niet te groot. Ik moest mijn filmpjes verkleinen.Dit is ook een hele leuke route!

Het programma doet me wel een beetje ouderwetsig aan, je bent beperkt in je mogelijkheden, maar dat ook wel weer goed, want in een app ben je ook beperkt. Het werkt gemakkelijk.

En dan is er nog Google Earth. De gegevens van de Google MyMap kan ik daarin importeren. En dan krijg je dit. Maar het insluiten op de website gaat niet zo makkelijk.